FAQ items aan het laden...

Praktische oplossingen vinden

Als ergotherapeut denk ik in praktische mogelijkheden voor jouw lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Want juist thuis en in het dagelijks leven loop je tegen je beperkingen aan en – hoe vervelend ook – bepaalde dingen blijken niet (meer) vanzelf te gaan.

Creatief

Misschien zijn er aanpassingen nodig in huis of op je werkplek, zodat jouw werkzaamheden je minder klachten en/of moeite kosten. Praktische oplossingen vinden, dat is mijn vak en daarin ben ik heel creatief. Bovendien ken ik de weg tussen de specialistische producten, de loketten en de formulieren.

Hoe om te gaan met

Ik kan je handvatten aandragen hoe om te gaan met bijvoorbeeld concentratie-, geheugen-, inzicht-, plannings- en aandachtsproblemen. Ik kan je meer vertellen over regelgeving zoals de wet Poortwachter. En dan zijn er nog de dilemma’s rondom jouw energieverdeling, daarmee kan ik je op weg helpen.

Maar we doen niet alles tegelijk, we beginnen bij het begin. Het zou me een plezier doen kennis met je te maken en te luisteren naar jouw verhaal.  We inventariseren, we maken een plan en we zetten samen stappen – in jouw tempo.